KOCAELİ / İZMİT - Gündoğdu İlkokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarını okulumuzda büyük coşku ve katılımla gerçekleştirdik. Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, büyük coşku ve sevinçle gösteriler sunan öğrencilerimize, başta mahalle muhtarımız Çetin Erol bey olmak üzere kutlama programına katılan siz velilerimize teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

GÜNDOĞDU İLKOKULU

Ekm

Okulumuzda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resim Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

1.Cennet Hafsa Çelik 3- B

2.Merve Kuş 3-A

3.Miray Akgüneş 3-B

Ekm

Toplantı 31 Ekim 2023 Salı günü saat 13.00 da konferans salonunda yapılacaktır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında İzmit Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak organizasyonu olan Eğlenceli Atletizm etkinliğine 3. Ve 4.  sınıf öğrencilerimiz de katıldı.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü Kapsamında Okulumuzda Tatbikat Yapıldı.

Okulumuz Bahçesinde Tiyatro Gösterimi
Şehir Tiyatroları tiyatroyu tanıtmak ve öğrencilerin duygu ve düşüncelerini katkı sağlamak amacıyla, tır tiyatrosuyla sevilen gölge oyunu Hayal Perdesi’ni okullara götürüyor. Öğrencilerimiz gösterim sonrasında Hüseyin Dilan’a ait olan tasvir sergisini de gezdiler.

Okul Müdürü Ünüvar: “Kabullendiriyorlar, Biz Yetersiz Kalıyoruz”
Gündoğdu İlkokulu Müdürü Abdullah Ünüvar, Şehir Tiyatroları’nın tır tiyatrosu ile okullarında güzel bir etkinlik gerçekleştirdiğini söyleyerek, “Diğer milletler hayali kahramanlarını tüm dünyaya kabullendiriyorlar. Biz yaşamış kahramanlarımızı tanıtmada yetersiz kalıyoruz. Bu proje eğitim açısından çok önemli. Başkanımız Tahir Büyükakın’a ve Şehir Tiyatrosu oyuncularına teşekkür ederiz” dedi.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.  4.sınıflarımız, okulumuza yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerine hoşgeldin hediyelerini verdiler.

Eyl

Okullar açılıyor.

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan'ın okulumzu ziyaret etti.

Nis

Okulumuz 4A sınıfı öğrencilerinden Ece Deniz Mayetin mangala yarışmasında 2. olarak il finallerine katılmaya hak kazandı. Okulumuz müdürü Sait Güzelcik tarafından tebrik edilerek gösterdiği başarı ödüllendirildi.

Nis