KOCAELİ / İZMİT - Gündoğdu İlkokulu

Abdullah ÜNÜVAR - Okul Müdürü

Okul Müdürü Abdullah ÜNÜVAR 1967 Karabük Eflani doğumludur. İlkokulu köyünde, ortaöğrenimini ilçesinde tamamladı. 1987 yılında Kastamonu Eğitim Yüksekokulu Sınıf öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl ilk görev yeri olan Hakkari’ye atandı. Hakkari’de beş yıl görev yaptıktan sonra ilimize atandı. İlçemizin değişik okullarında öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve müdürlük yaptı. 2000 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilgiler bölümünde lisansını tamamladı. En son Ulugazi İlkokulu müdürü iken zorunlu rotasyonla okumuza atanan okul müdürümüz 01.08.2023 tarihinde beri okulumuzda görev yapmaktadır. Başarı, üstün başarı ve aylıkla ödüllendirmeleri bulunan okul müdürümüz, 2015 yılında Ankara’daki, Milli Eğitim Bakanlığının 24 Kasım Öğretmenler günü programında ilimizi temsil etmiştir. Evli ve  iki çocuk babasıdır.